Dezamăgire


Dragii mei,

Azi am auzit ceva care m-a cutremurat. Nu-mi vine să cred că este posibil, într-o lume modernă, să tratezi oamenii capabili, cu studii multiple și de mare calibru, onești și dornici de a face treabă bună, de parcă ar fi niște paraziți sociali și să-le adulezi și să-le recompensezi pe adevăratele lipitori. Cum este posibil, vă întreb, să te porți cu un tânăr plin de avânt și dorința de a educa copiii unor părinți jalnici și incompetenți de parcă nu valorează nimic? De ce să mai învețe copiii noștri, să facă facultăți, masterate, doctorate – pe bune, nu cumpărături – dacă oricum nu contează decât cât de prost ești, pe cine cunoști, despre cine ce fel de bârfe știi și le poți răspândi? Cum să sfătuiască orice părinte sănătos la cap și educat un copil să învețe dacă tot nu contează pentru nimeni? În câmpul muncii mișună ca viermii pe cadavru incompetenți, pupincuriști și jalnice simulacre umane. Ce să caute copilul tău vrednic, studios și talentat printre scursuri cu ifose?

Unde au dispărut Oamenii? Ce a devenit această lume dacă nu lăcașul imbecilității și a necinstei?! Mint boșoroage care ar trebui să fie exemple de conduită profesională și educație – că doar sunt directori de școli nu aprozărese – de parcă totul este ok. Scuipă cuvinte goale de parcă vomită cărăbuși. Și pentru ce? Cu ce îi încălzește pe jegurile astea umane fără gram de umanitate că au stresat în modul cel mai inutil pe alții, că i-au folosit pentru că poziția le permite când EI oricum rămân niște nulități?!

Nu voi înțelege niciodată bicisnicia ființei declarate umane. Am cunoscut căței (cu patru picioare) mai umani decât maimuțele astea umane de doi bani.

Cu dezgust în suflet, vă sărut cu drag.

A voastră mereu,

Mimi

heart

Advertisements

Mimi vă ascultă:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s