Ezitare…


Dragii mei,

Am revenit la voi, așa cum am promis. Poate v-am lipsit un pic. Mie mi-a fost tare dor de voi, dar n-am putut să vă fiu alături. Motivul poate l-ați ghicit din ”Caietul cu nimicuri”, poeziile de le-ați citit.

Sigur aveți și voi momente când vă îndoiți de tot și toate și dacă mai și există cineva în viața voastră care sufletul vi-l chinuie cu tăceri neînțelese, plecări bruște, reveniri surpriză, ezitați și voi. În a crede că există Dumnezeu. În a spera că lumea nu e toată bicisnică și perfidă, că oamenii încă mai sunt umani, că dacă voi vă dăruiți cu sinceritate, veți primi același dar.

Poate și voi vă întrebați adesea de ce vi se întâmplă atâtea răutăți gratuite… de ce dacă nu faceți rău, sunteți răsplătiți cu necuvinte sau, mai rău, cu suferință… de ce cred unii că au tot timpul din lume pentru a amâna iubirea, bunătatea, sprijinul când cu toții știm că nimeni nu trăiește veșnic iar timpul e nerăbdător.

Și, poate, simțiți și voi adesea că Divinul v-a abandonat. Că vă rugați degeaba, că implorați și voi, că plângeți oceane de nevoi… și nu v-aude nimeni. Că sufletul vă tânjește după iubire ca ciuta după apă…. dar primiți indiferență sau minciună… Că nu vă găsiți locul în Univers…..

Și-atunci ezitați și voi între a vă ascunde definitiv și omenia, și dorul, și dragostea, și ființa întreagă căci suferința e înmiită față de puținul bine pe care-l primiți. Dar ce om normal alege singurătatea deplină? Ce ființă alungă iubirea pură?

Ezitați….

Cum trăiți goliți de sens, cu suflet ucis cu nemilă, vă întrebați.

Căci unde încedere nu poate fi, ce mai rămâne?

Vă sărut pe suflet, copii. Noapte bună. Poate, totuși, mâine va fi o zi bună.

A voastră mereu,

Mimi

do-you-believe-in-god

Advertisements

Mimi vă ascultă:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s